Telenovelă în sediul Serviciului de Arest: Amanta unui polițist a intrat în sediu și s-a dus, geloasă, peste o colegă de birou

Un scandal între două femei, ambele polițiste, a avut loc în sediul Serviciului de Reținere și Arestare Preventivă din Capitală, după ce un agent al structurii și-a adus soția, tot polițist, în sediu, iar aici femeia s-a certat cu o colegă a soțului, aflată în timpul serviciului.

Directorul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă a declanșat verificări pentru pătrundere fără drept în sediu a unei femei, care, în 2 septembrie ar fi amenințat și ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliție, tot femeie, din cadrul subunității.

„Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat-o ca fiind soția sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri”, potrivit Poliției Capitalei.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situației. De asemenea, au fost declanșate și verificări interne, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

Potrivit surselor Antena 3, amanta geloasă, în vârstă de 38 de ani, a intrat peste victima in birou. I-a zis să-l lase în pace pe iubitul ei care lucreaza la arest, ca escortă. Agresoarea ar lucra chiar IGPR, iar victimei i-a fost frică inițial să spună. Aceasta s-a confestat însă unei colege de birou și așa s-au declanșat cercetările.

Se pare că amanta nu este la primul incident! S-au mai plâns și alte persoane din Poliție de atitudinea ei. Chiar și în timpul audierilor, ar fi țipat la iubit. Mai mult decât atât, l-ar fi înjurat!

Tot potrivit surselor Antena 3, femeia agresată nu vrea să depună plângere.

Sursa: Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com