VIDEO O adolescentă cu chip de înger din Botoșani, pe scena de la XFactor. „Ești o pată de culoare, ești o pată de inocență”

O adolescentă de 15 ani din Botoșani a urcat pe scena show-ului de televiziune XFactor de la Antena 1. Eva Maria Țurcanu, o tânără cu chip de înger, dar și cu o voce suavă, este elevă la Liceul de Artă din Botoșani și studiază flautul.  Ea spune că îi place muzica liniștită, care nu e foarte ritmată, iar  visul ei de a cânta pe scena X Factor o motivează să cânte încă din copilărie, dorindu-și de mulți ani să ajungă să cânte aici.

Încurajată de sora ei și de părinți, Eva Maria a urcat pe scena X Factor copleșită de emoții și și-a făcut curaj să cânte What a Wonderful World, a lui Louis Armstrong. Vocea ei suavă și interpretarea deosebită a piesei i-a făcut pe jurați să rămână uimiți.

„Ai un timbru deosebit pentru 15 ani și ai o sensibilitate pe care nu am mai auzit-o până acum la audiții. La 15 ani nici nu visam să cânt ca tine. Însă e mult de muncă, să știi. Îmi place timbrul tău”, i-a spus Florin Ristei.

Ești o pată de culoare, ești o pată de inocență. Avem nevoie de asta în lumea asta atât de nebună. Ai o voce perfectă pentru radio, pentru ascultat așa soft music, dar cred că poți să faci mai mult de atât”, i-a spus Loredana.

„Ești specială și lucrul ăsta se vede, se aude. Ceea ce ai adus tu și n-a adus nimeni până acum de când am început audițiile este o stare. O stare care se propagă în încăpere aici și care d emulte ori e mai importantă decât cântatul”, i-a transmis Ștefan Bănică.

„Îți dădea o liniște, îți făcea plăcere să o asculți. Și sunt convinsă că e doar începutul ăsta și s-ar dezvolta extrem de frumos”, a mai adăugat Delia.

Eva Maria Țurcanu a primit 3 de DA de la jurații X Factor, fiind pe lista de așteptare pentru grupul lui Florin Ristei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *