Polițiștii din Botoșani, în căutarea unui tânăr diagnosticat cu COVID-19, care a fugit din spital

Polițiștii din Botoșani au plecat, vineri seară, în căutarea unui tânăr diagnosticat cu COVID-19, care a fugit din Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Botoșăneanul, care se afla într-o avansată stare de ebrietate, a ajuns la spital cu un traumatism acut în zona feței, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. El a fost supus testului COVID-19 și a fost depistat pozitiv.

Ca urmare a faptului că era băut, el a fost dus la Psihiatrie, însă de acolo a fost adus din nou la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. În momentul în care a revenit la UPU, tânărul a profitat de neatenție cadrelor medicale și de aglomerația de acolo și a dispărut.

Angajații Spitalului Județean au sunat la 112 cerând sprijinul polițiștilor. La scurt timp, mai multe echipaje au ajuns la spital, după care au pornit în căutarea bărbatului cu noul coronavirus pe străzile din municipiul Botoşani.

Cel mai probabil, tânărul se va alege cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Explozie de cazuri COVID 19, vineri, în județul Botoșani. Două localități au intrat în zonă roșie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *