Premierul României reacționează după ce șefa DSP Botoșani ar fi fost înjurată și amenințată de un bărbat care nu crede în coronavirus: Nu putem tolera așa ceva!

Premierul României, Florin Cîțu, a făcut o serie de declarații la Iași cu privire la scandalul care ar fi avut loc în biroul șefei Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței. Aceasta susține că a fost înjurată și amenințată de un bărbat, care i-a spus că nu crede în coronavirus și s-a arătat revoltat de faptul că membrii familiei sale sunt ținuți în carantină după ce o rudă cu care au intrat în contact a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

„Sunt foarte ferm. Orice acțiune care este făcută împotriva, sau care încearcă să oprească campania de vaccinare trebuie sancționată cu fermitate de toate instituțiile statului. Am văzut că a mai fost un incident la Botoșani. Nu putem tolera așa ceva”, a precizat premierul Câțu, în cadrul unei vizite la Iași.

Monica Adăscăliței a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, că își va pune un buton de panică în birou și va întări securitatea în instituție.

Bărbatul a reușit să treacă de portarul de la intrare, dar și de secretariat, iar ajuns în biroul șefei DSP Botoșani a început să îi vorbească urât, a amenințat-o și înjurat-o, spune Monica Adăscăliței. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Două noi decese în județul Botoșani din cauza COVID-19. Una din persoane avea 39 de ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *