FOTO! Bătrână prădată de bani în Piața Mare din Botoșani. Femeia a început să țipe, iar după două minute, hoții au fost prinși de jandarmi

Doi tineri au furat, vineri după-amiază, o sumă importantă de bani unei femei care se afla în Piața Mare, însă nu s-au bucurat de ea. În momentul în care s-a simțit împinsă, femeia, în vârstă de 74 de ani a dus instinctiv mâna la buzunarul hainei, unde avea 970 de lei, însă a constatat că acesta era gol.

În momentul următor, femeia păgubită a observat două persoane care părăseau în fugă zona și a strigat după ajutor. Un echipaj de jandarmerie aflat în apropiere a auzit strigătul de ajutor și, după cele câteva secunde în care a primit semnalmentele făptuitorilor și a aflat direcția de deplasare a acestora, a pornit în urmărire. În sprijinul lor a venit un alt echipaj de jandarmerie, anunțat prin stația radio, iar după nici două minute, doi tineri cu semnalmentele indicate, în vârstă de 23, respectiv 15 ani, au fost depistați în Centrul Vechi”, a precizat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

În urma controlului corporal, asupra celor doi a fost găsită întreaga sumă sustrasă cu puțin timp în urmă, neexistând nici o îndoială asupra provenienței. Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar banii au fost restituiți femeii păgubite. Actele procedurale vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

3 thoughts on “FOTO! Bătrână prădată de bani în Piața Mare din Botoșani. Femeia a început să țipe, iar după două minute, hoții au fost prinși de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com