Angajări la Direcția pentru Protecția Copilului Botoșani: Mai multe posturi au fost scoase la concurs

DGASPCDirecția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului a scos la concurs șapte posturi spre a fi ocupate. Este vorba de un post de asistent medical – Centrul de îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Botoșani; un asistent medical – Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență din cadrul Complexului de Servicii de Tip Rezidențial „Micul Prinț”, Botoșani și un asistent medical – Centrul de Zi pentru Copii cu Nevoi Speciale „Șansa Mea”, Botoșani. Vezi aici conditiile!

De asemenea, instituția mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de infirmier debutant, în cadrul Centrului de îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Botoșani. Vezi aici condițiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani mai caută psiholog stagiar – Centrul de îngrijire și Asistență pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități „Sf. Ioan”, Bucecea; referent I A – Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilități și a Persoanelor Adulte cu Handicap – Compartimentul de evaluare complexă a copilului cu dizabilități – Secretariatul comisiei pentru protecția copilului; îngrijitor – Locuința Protejată „ Venus” din cadrul Complexului de Servicii Sociale Botoșani. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *