”Unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Botoșani!” Marius Croitoru, lăudat de un rival din Liga 1

Liga 1 se întoarce după pauza competițională, iar CFR Cluj va întâlni FC Botoșani, în etapa cu numărul opt. Dan Petrescu a mărturisit la conferința de presă că este îngrijorat pentru meciul cu FC Botoșani, mai ales că și în înfruntările trecute, moldovenii i-au pus probleme.

Niciun meci de fotbal nu mai e uşor, putem da multe exemple. Prima oară când am început cariera la CFR tot la Botoşani am început şi tot meci greu am avut. Toate meciurile cu Botoşani au fost foarte echilibrate. Din păcate nu suntem într-o situaţie bună pentru că au fost meciurile de la naţională şi CFR a ieşit în pierdere. Cred că e singura echipă care a avut doi jucători accidentaţi, mă refer la Alibec şi la Susic, plus că alţi doi jucători s-au accidentat în antrenamente, Omrani şi Graovac”, a declarat  Dan Petrescu.

Antrenorul formației din Gruia a avut cuvinte de laudă pentru Marius Croitoru, tehnicianul care nu deține licența PRO,  înaintea duelului din etapa a opta. Dan Petrescu este impresionat de felul în care Marius Croitoru își alege jucătorii și îl consideră unul dintre cei mai buni tehnicieni care au antrenat FC Botoșani.

Eu sunt surprins de unde găsesc jucători cei de la Botoşani, din Divizia D, din Brazilia. E cineva care are ochi acolo, e clar, cred că antrenorul, Croitoru. Anul trecut au ieşit pe locul patru, acum cred că îşi pot dori mai mult. Cred că Marius Croitoru este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Botoşani”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *