Șapte unități de învățământ din județul Botoșani sunt relocate și vor funcționa în alte locații în noul an școlar, anunță inspectorul general al IȘJ

Elevii din șapte unități de învățământ din județul Botoșani vor învăța în noul an școlar în alte locații, a anunțat joi, într-o conferință de presă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Ada Macovei, Potrivit acesteia, cele șapte unități de învățământ sunt în reabilitare prin diverse programe.

Sunt șapte unități de învățământ care sunt  relocate și nu vor funcționa în spațiul unității de învățământ ci în altă locație. Sunt grădinițe și școli primare relocate în alte spații, pentru că sunt în reabilitare, modernizare prin POR, prin PNDL sau alte programe de finanțare”, a precizat Ada Macovei.

Aceasta spune că la Grădinița 22 din Botoșani, unde constructorul mai are nevoie de 10 zile pentru schimbarea unor uși, se vor comasa grupele și se va elibera câte un etaj pe rând, pentru constructori, astfel încât activitatea să se desfășoare cu prezență fizică.

Am rugat colegele educatoare să comaseze grupele și să eliberăm câte un etaj pe rând, pentru constructor. Deci predăm un etaj, îl modernizează, pentru că nu putem ține copiii în praf și mizerie, după care mutăm copiii iarăși în etajul care s-a dat în folosință și îl eliberăm pe celălalt”, a precizat șefa iȘJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *