VIDEO FC Botoșani joacă, sâmbătă, cu CFR 1907 Cluj. „Nu ne temem de niciun adversar”

FC Botoșani va juca cu CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a Ligii 1. Partida se va desfășura sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal. Eduard Pap, portarul FC Botoșani, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că CFR Cluj are un lot valoros, iar FC Botoșani va avea un meci greu sâmbătă. Cu toate acestea, el susține că echipa sa speră la o victorie.

„Sperăm să facem un meci bun și de ce nu să facem o victorie, să facem trei puncte. Noi când intrăm în teren, intrăm să luăm cele trei puncte”, a spus Pap.

La rândul său, Andrei Dragu susține că nu se teme de CFR Cluj, dar consideră că aportul publicului va fi foarte important, mai ales că FC Botoșani joacă acasă.

„Nu ne temem de niciun adversar. Având în vedere că publicul a lipsit în ultimii ani de pe stadioane, de pe absolut orice stadion din România, ne și obișnuisem deja cu stadioanele goale. E clar că publicul va aduce un aport foarte important, mai ales că jucăm acasă și trebuie să ne susțină, indiferent de ce se va întâmpla”, a precizat

Prețurile biletelor pentru cei care vor să îi susțină pe jucătorii FC Botoșani la meci: 20 lei (peluze), 40 lei (tribune), 50 lei (trib.I, sec.B ). Biletele se pot cumpăra si online pe bilete.ro și fcbotosani.ro.

One thought on “VIDEO FC Botoșani joacă, sâmbătă, cu CFR 1907 Cluj. „Nu ne temem de niciun adversar”

  1. Jucati pana la ultimul fluier al arbitrului sa nu primiti gol. Intotdeauna primiti gol in ultimile minute de joc, multumindu-va ca nu ati primit gol pana atunci, si imediat necuratul si-a bagat coada printre voi, nefiind atenti primiti GOOOOL, de-mi vine sa arunc televizorul! La stadion nu pot sa merg, fiind prea batran, insa imi place fotbalul. Luptati FC Botosani, sunteti singura multumire si bucurie a noastra, voi ne-ati mai ramas speranta. Luptati pana la ultima suflare sa castigati, nu va lasati, ganditi pozitiv, voi sunteti unici, fiti puternici, fiti patrioti locali. Luptati ca la Marasesti, mingea sa nu se apropie de poarta vostra. Va iubesc pe toti jucatorii si pe toata echipa. VICTORIEEEEEEEEEEEEE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *