Inspectorul general al IȘJ Botoșani, Ada Macovei, anunț privind festivitățile de deschidere a noului an școlar: Ne dorim să fie niște festivități cât se poate de…

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Ada Macovei, a declarat că luni, 13 septembrie, vor fi permise festivitățile de deschidere a anului școlar, însă cu respectarea măsurilor anti COVID. Reprezentantul IȘJ Botoșani a cerut, însă, ca aceste festivități să fie cât mai scurte.

Sunt permise festivitățile de deschidere a anului școlar, nelimitate  ca număr de persoane, dar cu purtarea măștii, chiar dacă este vorba de exterior. La interior nici nu se pune problema să intre cineva fără mască. Ne dorim să nu fie aglomerări prea mari de persoane, avem și sprijinul colegilor și partenerilor noștri din structurile MAI. În afară de purtatul măștii, ne dorim să fie niște festivități cât se poate de scurte , în principal adresate copiilor care sunt la început de ciclu, pentru clasa pregătitoare, ca să o cunoască pe doamnă și să țină minte prima zi de școală, pentru clasa V-a, iarăși e o transformare importantă, pentru clasele IX-a, care trebuie să pășească cu încredere în noua etapă a vieții”, a declarat Ada Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *