Angajări la stat. Ce instituții publice din Botoșani caută personal

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Unitatea administrațiv- teritorială comuna Vârfu Câmpului, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat la Compartimentul gospodărire comunală. Vezi aici condițiile!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef birou, gradul II. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de actor, S, IA. Vezi aici condițiile!

Municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată a unui post temporar vacant de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Vezi aici condițiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcţiei contractuale, temporar vacante de actor, grad profesional II. Vezi aici condițiile!

Școala Profesională Specială „Sf. Stelian”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie. Vezi aici condițiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar literar, S.ll. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Serviciului administrare PRATS Cornișa și Biroul încasări PRATS Cornișa, după cum urmează: administrator (alimentație publică și comerț) -1 post ,muncitor calificat (îngrijitor clădiri) -1 post. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *