Site-uri ca Ome TV

Video chat-urile anonime sunt pe piață de vreo 10 ani însă în ultima vreme au stârnit un mare interes printre utilizatori și motivele ar fi:

  • epidemia de coronavirus și carantina ce au provocat izolarea la domiciliu pentru milioane de oameni
  • lipsa răbdării de înregistrare și creare de conturi pe site-uri matrimoniale
  • numărul mare de persoane pe video chat-urile anonime de pe internet
  • anonimitatea și confidențialitatea acestor servicii
  • modul ușor de folosire atât pe calculator cât și pe mobil sau tabletă

Unul dintre cele mai populare video chat-uri anonime este OmeTV. Acesta este un site clasic de chat roulette care te conectează aleator cu alți utilizatori. Din setări poți regla doar sexul și locația dorită. Ome TV se bucură și de propriile aplicații pe iPhone și Android. În mare, este un web chat anonim ce merită încercat. Cu toate astea, există și servicii alternative la OmeTV care oferă o grămadă de opțiuni interesante și folositoare — tocmai despre asta vrem să-ți povestim azi.

Servicii alternative la OmeTV ce merită atenția ta

Popularitatea video chat-ului anonim a început din anul 2009 după lansarea web chat-ului Omegle. Din acel moment a început și apariția altor sute de servicii asemănătoare însă niciunul la fel de popular. Cu toate astea, Ome TV și încă o mână de alte site-uri și-au făcut loc și s-au bucurat de o creștere rapidă.

Să începem cu Omegle. Site-ul a fost lansat în primăvara anului 2009 și la doar o lună de la lansare se bucura deja de 150.000 de vizite. Chiar și acum este unul dintre cele mai populare site-uri de chat roulette. La orice moment al zilei sunt conectate în jur de 30.000 de persoane. Însă în comparație cu OmeTV, site-ul nu pare modern și nici nu oferă prea multe setări în căutarea de persoane cu care poți comunica. Mai mult, singurul lucru pe care îl poți alege este limba de comunicare. Nu există niciun filtru de sex sau de locație.

Din fericire există câteva site-uri cu mai multe opțiuni ca Ome TV sau Omegle.

Bazoocam

Bazoocam este o rețea socială ce are la bază un webcam — cam așa o descriu producătorii. De fapt este un chat roulette normal care beneficiază de niște opțiuni interesante. Una dintre acestea este opțiunea difuzărilor la care te poți conecta însă majoritatea conțin material exclusiv adulților.

Deși site-ul nu are un aer modern, producătorii au pus mare atenție pe calitatea serviciului de asistență. Peste 40 de moderatori se asigură că regulile site-ului sunt respectate de utilizatori iar orice abatere poate fi sancționată cu blocarea utilizatorilor pentru 20 de zile.

iMeetzu

Un video chat exclusiv pentru persoanele de peste 18 ani. iMeetzu este un chat roulette clasic, cu opțiuni de mesaje, video sau chat de grup. Totul este 100% anonim și confidențial.

Pe lângă asta, site-ul oferă și o secțiune cu difuzări explicite cu femei, chat pentru persoane gay și chiar și o platformă de matrimoniale — Meet People — unde ai posibilitatea de a-ți crea un profil și comunica cu alte persoane. Poate printre acestea îți poți găsi prieteni de durată sau chiar sufletul pereche.

Omegle TV

Acesta este probabil cel mai bun video chat anonim pentru bărbați. OmegleTV este un serviciu alternativ la Ome TV, creat întru totul pentru a comunica cu femei. Fiecare utilizatoare este verificată și nu sunt permise conturile false sau roboții. Sistemul conectează bărbații doar cu conturile de femei.

Video chat  are o un serviciu de moderare superior, un design modern și este ușor de folosit. O opțiune perfectă pentru cei care vor mai mult decât o simplă conversație după muncă și care sunt determinați să cunoască alte persoane cu adevărat. Pentru a folosi toate opțiunile premium trebuie să plătești un abonament însă nu este scump și înainte de a-l activa poți să te bucuri de o perioadă promoțională unde îl poți încerca gratis.

ChatHub

Atât vizual cât și tehnic, ChatHub este aproape o copie după OmeTV. Aici ai setări de limbă, filtre de sex și producătorii pun accentul pe lipsa posibilității de conectare repetată cu aceleași persoane. Pe video chat-urile populare aceste coincidențe există (deși foarte rar).

Partea tehnică de ChatHub se focalizează pe viteza conexiunilor și uzabilitatea de pe platforme mobile și nu ne referim la aplicația oficială, ci la versiunea mobilă a site-ului. Cel mai mare avantaj este însă conexiunea “peer-to-peer”, ceea ce înseamnă că toate informațiile sunt trimise de la utilizator la utilizator și nu sunt salvate pe serverele ChatHub. Această caracteristică este foarte importantă pentru multe persoane.

Chatrandom

Încă un chat roulette clasic și asemănător lui OmeTV cu opțiune de căutare după sex și locație, iar în plus cu o opțiune de înregistrare de hobby-uri. Pe pagina principală ai câmpuri diferite unde poți enumăra interese precum “filme”, “muzică”, “seriale” și așa mai departe iar Chatrandom îți găsește apoi cele mai potrivite persoane cu care poți comunica.

Printre opțiunile folositoare de pe site putem evidenția camerele de chat tematice cu un grup de persoane sau chat-urile plătite cu femei.

Ce video chat să aleg?

Îți recomandăm să încerci măcar câteva servicii diferite pentru a putea decide care e pe placul tău. Îți recomandăm să te ghidezi după următoarele criterii:

  • filtrele de căutare parteneri de chat
  • numărul de utilizator pe site
  • raportul între bărbați și femei
  • funcțiile gratis și cele cu plată
  • conveniența modului de folosire
  • anonimitatea, confidențialitatea și calitatea serviciului de moderare

Totodată, îți recomandăm să alegi serviciile de video chat cu cei mai mulți utilizatori în zona ta pentru a-ți mări șansele de a-ți face prieteni sau de a cunoaște pe cineva.

Te întrebi dacă merită oare să plătești pentru anumite extra opțiuni? Răspunsul îl ai doar tu. De obicei acestea îți aduc multe beneficii la un preț convenabil și de aceea merită să încerci măcar o dată pentru a lua cea mai bună decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *