FOTO! Accident la Botoșani cu trei mașini implicate. Un tânăr de 18 ani și un altul de 16 ani, răniți (Update)

Un tânăr de 18 ani și un altul de 16 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Evenimentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe raza satului Dumbrăvița, comuna Ibănești, în total, în cele trei autoturisme fiind șapte persoane.

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani, in timp ce se deplasa pe DN 29 A, in localitatea Dumbrăvița, direcția de deplasare Dorohoi- Darabani, la efectuarea virajului la stanga înspre DC 80, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Suharău.

In urma impactului, acesta din urma a fost proiectat într-un alt autoturism, apoi in gardul unei locuințe. Ca urma a accidentului au suferit leziuni corporale doua persoane, o minor de 16 ani și  un tânăr  de 18 ani, ambii pasageri in autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi,  cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, salvatorii au curățat partea carosabilă deoarece au fost scurgeri de carburanți”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

FOTO  Radar Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *