Botoșăneanul care și-a ucis soția și a dormit două nopți lângă femeia moartă, trimis în judecată de procurori

Botoșăneanul care în luna iulie și-a ucis soția și apoi a dormit două nopți lângă cadavrul acesteia a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Iulian Volovaci, de 48 de ani, din comuna Santa Mare, va fi judecat de magistrații Tribunalului Botoșani pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat- violenţă în familie.

Bărbatul şi-a ucis în bătaie femeia, care era nevăzătoare, cu o coadă de mătură și a dormit două nopți alături de aceasta. După ce a omorât-o, criminalul a mers în sat și a spus acest lucru oamenilor, însă nimeni nu l-a crezut.

Un vecin a observat că femeia nu mai iese din casă și a sunat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă, care au găsit-o pe femeie fără suflare. Cadrele medicale spun că decesul survenise în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare.

S-a reţinut că, în începând din seara de 12 iulie 2021 până în seara de 13 iulie 2021, la diferite intervale de timp, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, A.G., persoană încadrată în grad de handicap grav (nevăzător), mai multe lovituri cu obiecte contondente şi a târât-o, cauzându-i multiple leziuni, care au dus la decesul victimei”, susțin procurorii.

Cumplit! Un bărbat din Botoșani a murit după ce a fost strivit de un tractor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *