4 fonduri de ten recomandate pentru un ten perfect

Există prea multe tipuri de fond de ten. Alegerea unuia care satisface pe deplin nevoile dumneavoastră poate fi destul de dificilă, mai ales că trebuie să alegeți una care să se potrivească bine tipului dumneavoastră de piele. Unul dintre cele mai bune este Este Lauder Double Wear, deoarece acest fond de ten are un raport calitate-preț excelent și e potrivit pentru orice tip de ten.

Pentru multe femei este nevoie de mult timp, chiar și de ani, pentru a găsi un fond de ten care să fie bun în funcție de tipul de piele. Din acest motiv, ar trebui să alegeți unul care este de cea mai înaltă calitate, astfel încât să puteți evita orice tip de inconvenient. Din acest motiv, astăzi vom vorbi despre cele mai bune opțiuni de pe piață, astfel încât să le puteți arunca pe cele care nu vă interesează și să alegeți doar cele care vă vor oferi cele mai bune finisaje.

Este Lauder Double Wear

Este una dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le puteți lua în considerare, mai ales că are o calitate foarte înaltă. Este complet lipsit de ulei și parfum, ceea ce îl face perfect chiar și pentru pielea sensibilă, fără a genera niciun fel de alergie. Are o mare rezistență la căldură și umiditate, ceea ce vă va permite să obțineți performanțe excelente. Este un fond de ten de durată care va rămâne intact timp de 24 de ore de la aplicare. Datorită formulei sale, ajută la controlul sebumului din piele fără a înfunda porii și nu va schimba deloc culoarea. Oferă o acoperire medie spre completă, cu un finisaj complet mat pentru o atingere unică în machiaj. Veți avea în total 30 ml de produs cu un factor de protecție de 10SPF.

Este Lauder  Emag ofertele zilei

NYX Professional Control Drop

Este un fond de ten lichid, care este complet respirabil, oferind o acoperire ușoară până la completă, în funcție de ceea ce căutați. Finisajul său mat vă permite să aveți un machiaj impecabil în orice moment și astfel să obțineți un aspect profesional. Nyx este perfect pentru toate tipurile de piele, atât cele normale, mixte sau grase. Acest model vine cu un picurator care face aplicarea sa foarte simplă, fără a contamina baza din cauza manipulării defectuoase. În plus, acest lucru vă permite să utilizați cantitatea potrivită de machiaj pe burete sau perie și, în funcție de acoperirea dorită, trebuie să aplicați mai mult sau mai puțin produs. Formula sa este foarte cremoasă, ceea ce vă permite să o răspândiți foarte ușor și astfel veți obține un confort deosebit atunci când îl utilizați.

Bourjois Healthy Mix

Acesta este un fond de ten cu acoperire medie, care vă va oferi un finisaj luminos și total profesional. Are o formulă exclusivă anti-îmbătrânire, care are o combinație de vitamina C, vitamina E și vitamina B5, care vă permite să vă mențineți pielea total radiantă și are un efect antioxidant total. În plus, formula sa are derivați ai acidului hialuronic, care asigură o hidratare excelentă a pielii tale, deci este un machiaj care nu va provoca uscăciune. Are pulberi matifianți care oferă un aspect perfect. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată, care va avea o hidratare excelentă și veți obține un finisaj unic pe pielea dumneavoastră.

L’Oreal Infaillible Fresh Wear

Este un fond de ten care are o durată lungă și o acoperire complet reglabilă în funcție de modul în care îl aplicați. Are o formulă specială cu o concentrație ridicată de pigmenți, care se va adapta cu ușurință la nuanța pielii tale, astfel încât să îți poți realiza machiajul perfect în orice moment. Este disponibil în diferite nuanțe, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nuanței pielii. Este un fond de ten de lungă durată care vă permite să aveți tenul impecabil chiar și 24 de ore, fără a fi afectat de vreun factor extern. Este întotdeauna recomandat să aplicați după primer, astfel încât efectul perfect cu acest fond de ten să poată fi prelungit. Este un fond de ten lichid care are o valoare foarte bună pentru bani, ceea ce îl face o opțiune interesantă de luat în considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *