Substanță periculoasă descoperită într-o băutură consumată de foarte mulți români. Atenție! Dacă o ai, nu o mai bea

Noi loturi de produse au fost depistate cu concentrații mari de oxid de etilenă. De data asta este vorba de băuturi energizante descoperite în urma unui control făcut de ANVSA. Anunțul a fost publicat de instituția amintită pe pagina sa de web. Compania a anunțat retragrea lotului depistat, în conformitate cu decizia ANVSA.

Cel mai recent caz de concentrații mari cu această substanță a fost descoperit la o gamă de băuturi energizante, spun cei de la ANSVSA. De data asta este vorba de un lot de băuturi energizante produse de SC Hell Energy SRL.

ANSVSA spune că s-a depistat o concentrație mare la produsul „Hell Energy Drink Focus”. Instituția a cerut astfel companiei retragerea lotului resepctiv. Lotul cu pricina, L1161D01, spun oficialii companiei producătoare, a fost retras de pe piață, menționând că: „Rechemarea de la consumatori a băuturii energizante se refera doar la lotul menționat. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme”, spune compania.

Compania producătoare mai spune că cei care au achiziționat băuturile eneregizante din lotul depistat vor primii bani înapoi, după restituirea produsului.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *