Creștere semnificativă a cazurilor COVID, marți, în județul Botoșani. Medicul Monica Adăscăliței: Situația începe să fie destul de urâtă

Nu mai puțin de 40 de cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore de Direcția de Sănătate Publică Botoșani. Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, a declarat, marți, în cadrul unei întâlniri cu directorii de școli că ”situația începe să fie destul de urâtă” și că toate locurile din spitale sunt ocupate pe zona COVID.

Situația începe să fie destul de urâtă la Botoșani. Această tulpinîă Delșta, care este prezerntă și în județul Botoșani, este extrem de contagioasă și foarte contagioasă la copii și tineri. Se transmite destul de ușor, iar în momentul de față avem toate locurile ocupate pe zona COVID în municipiul Botoșani”, a spus directorul DSP Botoșani.

Aceasta a cerut directorilor de școli să fie respectate măsurile anti-Covid, de la purtarea măștii, dezinfecție, până la intrarea copiilor în școală la ore diferite și pauze decalate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *