FOTO Accident cu cinci victime! O mașină s-a răsturnat

Un grav accident rutier s-a produs luni seară în localitatea Orheiu Bistriței. O mașină în care se aflau cinci membri ai unei familii s-a răsturnat. Printre pasageri, și un bebeluș de 7 luni.

O familie de bistrițeni a trecut prin clipe de coșmar. Mașina lor s-a răsturnat. Din primele informații, se pare că în mașină mama, tatăl și trei copii. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi părăsit partea carosabilă. Apoi mașina s-a răsturnat. Echipaje de poliție, pompieri și de la Serviciul de Ambulanță se află la locul accidentului și evaluează victimele.

”Accident rutier in localitatea Orheiul Bistriței, zona la blocuri. În accident sunt implicate cinci victime, doi adulti și trei minori în vârstă de 10 ani, 7 ani, respectiv 7 luni. Toate victimele sunt conștiente, cooperante și sunt evaluate la fața locului. Intervine Detașamentul de Pompieri Bistrița și un echipaj SAJ. ”, transmit reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

In urma evaluării răniților, s-a decis ca cei trei minori să fie transportați la spital.
”Echipajele medicale au transportat la spital cei trei minori, cel în vârstă de 10 ani prezenta traumatism toracic, iar ceilalți doi în vârstă de 16 ani, respectiv 7 luni, prezentau excoriații și traumatisme o femeie în vârstă de 32 de ani cu excoriații.”, transmit reprezentanții ISU.
Familia implicată în accident era din Bistrița. La această oră, echipele de polițiști de la circulație se află la locul accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și se pare că nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

”În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Județean 172G pe raza localității Orheiu Bistriței. Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil. În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Sursa: Bistriteanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *