FOTO Dramatic! Un tată din Botoșani se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Apel disperat făcut de soția acestuia

Un tată din Botoșani se zbate între viață și moarte pe patul unui spital din Iași. Gabriel Tudorache are doar 43 de ani și este din localitatea Todireni. De aproximativ un an și jumătate luptă să supraviețuiască, iar soția și copiii i-au fost alături la fiecare pas. Au făcut tot ceea ce a ținut de ei, au donat sânge, au căutat donatori, au strans bani pentru tratament, au încercat să îi ridice moralul și l-au purtat în rugăciunile lor. Recent, medicii le-au dat tuturor o veste teribilă: botoșăneanul are nevoie de transplant de ficat.

El se află în prezent internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde medicii fac tot posibilul să îl țină în viață, dar are mare nevoie de un donator.

„Din păcate, noi nu îl putem ajuta… Lui îi trebuie tot ficatul de la o persoană aflată în moarte clinică. De aceea, știu că ceea ce cer nu este ușor pentru nimeni, dar dacă este cineva care are vreo rudă într-o astfel de situație, nedorită de nimeni, rugămintea mea este să ne contacteze, să ne ajute. Știu că este greu, dar o parte din acel om rămâne vie în corpul soțului meu. De un an și jumătate aproape ne chinuim cu aceasta boala grava, care se agravează pe zi ce trece. E foarte dureros și pentru noi să îl vedem cum se chinuie, dar el are dureri îngrozitoare”, ne-a spus, plină de durere, soția acestuia, Mariana.

Cei doi soți au împreună trei copii, iar de curând au și un nepot. Pentru Gabriel este cu atât mai dureros când se gândește că nu își poate ține nepoțelul în brațe.
Cei care pot ajuta familia, pot lua legătura cu cei doi soți la numărul de telefon 0757960561.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *