Club din municipiul Botoșani închis de polițiști în urma unui control. Vezi motivul!

Un club din municipiul Botoșani a fost închis sâmbătă, în urma unui control efectuat de polițiști, jandarmi și pompieri. Oamenii legii au constatat nereguli privind implementarea măsurilor de siguranță pentru apărarea împotriva incendiilor.

În urma controlului efectuat la un club din municipiul Botoșani, s-au constatat nereguli privind implementarea măsurilor de siguranță pentru apărarea împotriva incendiilor, fiind dispusă închiderea unității”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit oamenilor legii, patronul clubului nu ar fi prezentat documentele de funcționare pe motiv că nu le avea la el, însă i s-a dat termen până miercuri, 8 septembrie, să le pună la dispoziția autorităților.

Clubul nu are dreptul să funcționeze în acest moment, însă, dacă face dovada că este în regulă și funcționează legal, atunci va fi redeschis”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În perioada 3-5 septembrie  2021, polițiștii botoșăneni au organizat o acțiune pe raza județului Botoșani, în sistem integrat cu jandarmi și pompieri, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor.
Astfel, peste 130 de  efective au fost angrenate în desfășurarea activităților, prilej cu care au fost legitimate peste 700 de persoane, controlate 190 de autovehicule și 57 de unități economice.
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 88.000 de lei, mai arată susrsa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *