50 de copilași necăjiți din Botoșani au nevoie de ajutor pentru a putea merge la școală

Un număr de 50 de copilași necăjiți din județul Botoșani au nevoie de ajutor pentru a putea merge la școală. Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii a demarat o campanie prin care mai mulți copii din familii fără posibilități financiare beneficiază de ghiozdane, rechizite și toate cele de trebuință la începerea noului an școlar.

Simona Elena Suhan face un nou apel către persoanele cu suflet mare care vor să îi ajute pe cei 50 de copilași care au mai rămas în lista pentru ajutorare.

Deja am inceput sa strângem zeci și sute de ghiozdane echipate pentru școală, încălțăminte și hainute pe care urmează să le împărțim acum cu ocazia începerii anului școlar 2021, dar grija noastra se îndreaptă acum spre ultimi 50 de prichindei din lista noastră care au urgent nevoie de ajutorul nostru și care încă nu au primit un ghiozdanel de care au mare nevoie. Pentru a începe noul an școlar la fel ca ceilalți copii, copilași au nevoie de ajutorul nostru care consta într-un ghiozdan complet echipat, un trening și o pereche de încălțăminte…totul costând aproximativ 150- 200 lei per prichindel. Copiii sunt din zonele rurale are județului Botoșani, și au nevoie de noi…Așadar ce spuneți? Mai avem nevoie de 50 oameni cu suflet mare, pentru a pregăti de școală 50 de prichindei care ulterior vă vor mulțumi prin note bune și multe zâmbete”, spune Simona Elena.

Daca si tu vrei sa ajuți, află toate detaliile la nr. de telefon 0040757139794- Simona Elena.

One thought on “50 de copilași necăjiți din Botoșani au nevoie de ajutor pentru a putea merge la școală

  1. Doar 50 copii sunt nevoiași și au nevoie de ajutor? Mai lăsați-o baltă cu astfel de campanii de colectare de fonduri din care voi, marii binefăcători, trăiți bine.
    Mâine, în com Rădăuți Prut se vor împărți rechizite și altele lucruri necesare, pentru 100 de copii. Fără publicitate, fără colectare de fonduri pe rețelele de socializare, fără ca din banii colectați să trăiască și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *