Femeia din Botoșani care și-a ucis soacra primește un nou mandat de arestare

Femeia din Botoșani care în urmă cu trei săptămâni și-a ucis soacra primește un nou mandat de arestare. Este vorba de Liliana Ghiduc, în vârstă de 50 de ani, care este acuzată de săvârșirea infracţiunii de omor calificat- violenţă în familie.

Crima a avut loc în casa din Dorohoi în care victima, în vârstă de 83 de ani, locuia împreună cu fiul ei și cu noa sa. Pe fondul unui conflict spontan, nora a pus mâna cu o bucată de lemn și și-a lovit soacra peste cap până nu a mai suflat. Când s-a întors acasă, fiul victimei și-a găsit mama moartă, iar soția plină de sânge.

Acesta a sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului. Agresoarea a fost reținută și dusă la Psihiatrie, acolo unde a fost expertizată psihiatric. Constatându-se că aceasta are discernământ, ea a fost dusă, vineri, în fața judecătorilor Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă a femeii.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 623/P/2021. În temeiul art. 236 raportat la art. 234 şi art. 223 alin.2, art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatei Ghiduc Liliana, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat-violenţă în familie, faptă prev. de art. 188,189 alin. 1 lit. h C. penal rap. la art. 199 alin. 1 C. penal, respectiv de la data de 12.09. 2021 până la data de 11.10 2021, inclusiv.

Încă o crimă la Botoșani! O femeie și-a ucis soacra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *