Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani recrutează candidați în vederea înscrierii la concursul de admitere pentru subofițeri. Ce se cere candidaților

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare  a candidaţilor pentru  admiterea în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române.
Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, în perioada septembrie-octombrie a.c. se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 551 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 288 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități);
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 263 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități).
Înscrierea candidaţilor se va face în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Cererile-tip de înscriere se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de  e-mail: [email protected].
Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală. Ca element de noutate, candidații trebuie să dețină sau să obțină până la absolvire permis de conducere categoria „B”.
Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – de LUNI până VINERI, între orele 09.00 – 12.00 și 13.00 – 15.00, la sediul unităţii din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani –  până la data de 22  septembrie 2021.
Informațiile necesare privind condițiile legale și criteriile specifice, documentele necesare, evaluarea psihologică/medicală, tematica și bibliografia,  susținerea probelor de admitere, contestațiile și afișarea rezultatelor finale sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră” / ,,ANUNȚ privind recrutarea candidaților în vederea participării la concursul de admitere în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române, sesiunea septembrie – octombrie 2021”.
Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:
-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, www.scoaladragasani.ro;
-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, www.jandarmeriafalticeni.ro.
Sursa: comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *