Primarul comunei Mihai Eminescu, atac dur la USR. Gireadă îl apără pe Cîţu

primaria mihai eminescu, stiri, botosaniPrimarul comunei Mihai Eminescu, Dumitru-Verginel Gireadă, a lansat, joi, un atac la adresa Uniunii Salvaţi România (USR), despre care spune că este „un partid care are la bază mai degrabă  preocupările pentru jocurile politice decât pentru adevăratele nevoi ale cetățenilor”.

Gireadă spune că USR este „un partid foarte slab” care „are pârghiile necesare de a împiedica dezvoltarea comunităților”. Iată mesajul transmis de primarul comunei Mihai Eminescu:

Este de notorietate faptul că USR este un partid care are la bază mai degrabă  preocupările pentru jocurile politice decât pentru adevăratele nevoi ale cetățenilor.

Drept dovadă, în timp ce Prim-ministrul României, dl Florin Cîțu, împreună cu reprezentanții Partidului Național Liberal, au căutat soluții pentru rezolvarea celor mai importante probleme ale țării noastre, respectiv reabilitarea drumurilor,  înființarea și extinderea rețelelor de apă și apă uzată și înființarea și extinderea rețelelor de gaze naturale,  USR împiedică în mod josnic punerea în aplicare a realizării acestor obiective prevazute în Programului Național de Dezvoltare Locală.

Având în vedere că la nivel național USR este votat de aproximat 10% din populația României, putem spune ca este un partid foarte slab care astăzi totuși are pârghiile necesare de a împiedica dezvoltarea comunităților.

O alta explicație pentru opunerea mârșavă a realizării investițiilor, din partea USR, este faptul că acest partid nu are în țară decât doi, trei primari și realizarea de investiții de către primarii celorlalte partide îl considera un uriaș dezavantaj.

Egoismul USR-iștilor denotă disperarea acestora de a împiedica primarii din toată țara, indiferent de partidul pe care aceștia îl reprezintă, de a obține finanțări în vederea realizării investițiilor de care fiecare comunitate are nevoie.

Nu am crezut că la această dată, când cu toții suntem conștienți că avem atat de mult de lucrat până a ridica nivelul de trai al cetățenilor, se mai poate gândi cineva să se opună dezvoltării.

Îmi doresc ca românii sa înțeleagă pe viitor că un partid care pune pe primul loc jocul politic și nu bunăstarea cetățenilor, nu are ce căuta la cârma țării.

USR trebuie sa înțeleagă ca Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny” este un program pentru români în primul rând, pentru dezvoltarea țării noastre și sperăm ca în ultimă instanță să renunțe la împiedicarea dezvoltării României.

One thought on “Primarul comunei Mihai Eminescu, atac dur la USR. Gireadă îl apără pe Cîţu

  1. Este o atitudine comuna fata de fondurile publice la Guvern, la Primaria Ipotesti si la multe alte primarii si consilii judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *