WC-urile unei școli din Botoșani, afectate de alunecările de teren

toaleta la tara- WC la scoalaWC-urile unei școli din județul Botoșani au fost afectate de alunecările de teren. Este vorba de grupul sanitar de la școala din localitatea Blândești.

Autoritățile locale, în subordinea cărora funcționează unitatea de învățământ, au decis înființarea unui nou grup sanitar în curtea școlii, însă specialiștii de la Inspectoratul Școlar și de la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, care au verificat școala, au constatat că noul WC se află la o distanță foarte mare de corpul clădirii în care învață elevii.

De asemenea, comisia de verificare a școlilor a constatat că alte unități de învățământ au toalete exterioare. Este vorba de unitățile din Broșteni și Cucuteni, ambele din comuna Durnești, un corp de clădire din Ștefănești și unul de la Trușești.

În același timp, a fost sesizată o întârziere în reabilitarea Școlii Gimnaziale din Dracșani- Sulița și a Școlii Gimnaziale Panaitoaia- Avrămeni, dar și la Liceul Mihai Ciucă Săveni.

Prefectul de Botoșani, Dan Nechifor, a atras atenția că la Dobârceni a început în urmă cu mai mulți ani reabilitarea unei grădinițe, însă construcția a fost începută și abandonată.

 

FOTO Mașină fabricată în 1975, înmatriculată la RAR Botoșani! Proprietarul a muncit doi ani la ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *