Elicopterul SMURD chemat la Botoșani pentru un bărbat cu arsuri grave

Elicopterul SMURD a fost chemat și marți la Botoșani, pentru a treia zi consecutiv. De această dată, a fost solicitat pentru un bărbat de 68 de ani cu arsuri grave. Este vorba despre bărbatul bănuit că și-ar fi dat foc la casă în urma unui conflict cu o rudă.

Elicopterul a aterizat la unitatea militară 01189 din municipiul Botoșani pentru a-l prelua pe bărbat. Acesta a fost dus la o clinică din București.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 68 ani din satul Slobozia, comuna Cordăreni a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, după ce locuința lui a fost cuprinsă de flăcări. Din spusele nepotului, care locuiește în aceeași gospodărie, cei doi s-au certat, iar la puțin timp, în casa lor a izbucnit incendiul.

Evenimentul a fost anunțat, marți, puțin înainte de ora 13.00. În cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și voluntarii de comună, au ajuns la fața locului și au constatat că locuința ardea ca o torță. Proprietarul era în curte și prezenta arsuri pe față, mâini și corp. A fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au protejat de foc o anexă situată la aproximativ patru metri de casa în flăcări. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *