Instituția Prefectului, anunț de ultimă oră privind programul de lucru la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte din Botoșani

coada la pasapoarte- BotosaniServiciul Public Comunitar de Pașapoarte (S.P.C.P.) din Botoșani revine la program normal după ce numărul solicitărilor privind eliberarea de pașapoarte a scăzut simțitor. Decizia a fost luată în urma analizei făcute la nivelul S.P.C.P., noul program fiind aplicabil începând cu 1 septembrie, potrivit unui comunicat remis de Instituția Prefectului.

Concret, funcționarii ce prelucrează datele necesare emiterii documentelor de identitate vor lucra în zilele de luni, marți, joi și vineri cu un program zilnic între orele 8,30-16,30, iar miercurea cu două ore în plus, în intervalul 8,30-18,30.

Îi sfătuim pe botoșăneni să se programeze online, ca să fie mai ușor și pentru unii și pentru alții, dar, dat fiind numărul în scădere de solicitanți de pașapoarte, programarea nu mai este obligatorie.”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *