Reprezentant al Guvernului, în vizită de lucru la Botoșani. Se va întâlni cu primarii și conducerea Consiliului Județean

Secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean, este așteptat, miercuri, la Botoșani, într-o vizită de lucru. Acesta se va întâlni cu primarii din județ, dar și cu conducerea Consiliului Județean pentru a discuta despre investiții și achizițiile publice, a anunțat prefectul Dan Nechifor.

„În cadrul acestei întâlniri tehnice se vor aborda patru subiecte importante: Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, ordonanță de urgență privind modificarea legii achizițiilor publice, cea referitoare la modificările pe ceea ce înseamnă contestații depuse la Comisia Națională, modificările la legea energiei, inclusiv devansarea termenului pentru aprobarea legii consumatorului vulnerabil precum și ordonanța de urgență privitoare la ajustarea prețurilor contractelor la achizițiile publice determinate de creșterea prețurilor materialelor de construcții”, a precizat Dan Nechifor.

 

Accident! Un șofer din Botoșani a ajuns cu mașina în șanț. Cum l-au găsit polițiștii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com