Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce se caută!

Noi locuri de muncă scoase la concurs de instituții publice din județul Botoșani. Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent social debutant. Vezi aici conditiile!

Direcţia Judeţeană de Statistică Botoşani organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Unității județene de implementare a recensământului populației și locuințelor, după cum urmează: expert II (2 posturi); referent I (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadată determinată de 1 an a funcţiei contractuale, temporar vacante de recuziter, treapta profesională I. Vezi aici conditiile!

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: referent de specialitate  S debutant;  referent de specialitate S (1/2 normă); îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *