FOTO Cumplit! Doi botoșăneni morți în urma unui accident rutier. S-au răsturnat cu mașina

Bilanț tragic în urma accidentului rutier care a avut loc, în urmă cu o săptămână, în județul Bistrița Năsăud, când o mașină cu botoșăneni s-a răsturnat în afara drumului. Cătălin, șoferul de 44 de ani, care conducea mașina cu care mergeau la mormântul lui Arsenie Boca, nu este singura persoană decedată în accident. O femeie de 64 de ani, din Flămânzi, care a fost rănită în evenimentul rutier, a decedat și ea din cauza leziunilor suferite.

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută, pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș, din județul Bistrița Năsăud. Cătălin se afla într-un autoturism alături alte trei persoane, veneau cu toții dinspre Dorohoi și mergeau spre mormântul lui Arsenie Boca, din județul Hunedoara.

Alte trei persoane rănite în accident

Mașina era condusă de botoșăneanul de 44 de ani și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a altor trei pasageri aflați în autoturism, respectiv două femei de 64 și 38 de ani și un bărbat de 46 de ani, toți din orașul Flămânzi.

Cătălin a rămas blocat între fiarele contorsionate, fiind scos de pompieri. După aproximativ 30 de minute, organismul bărbatului a răspuns manevrelor aplicate, bărbatul a fost intubat și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor și investigațiilor medicale. La câteva zile după accident, din păcate, organismul lui Cătălin a cedat, bărbatul decedând.

Femeia de 64 de ani, din Flămânzi, moartă în accident a fost înmormântată duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *