FOTO Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit în urma unui accident rutier. Mergea cu mașina la mormântul lui Arsenie Boca

Un bărbat din Botoșani a murit în urma unui accident rutier. Cătălin, în vârstă de 44 de ani, mergea cu o mașină la mormântul lui Arsenie Boca, iar pe drum s-a produs nenorocirea.

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută, pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș, din județul Bistrița Năsăud. Cătălin se afla într-un autoturism alături alte trei persoane, veneau cu toții dinspre Dorohoi și mergeau spre mormântul lui Arsenie Boca, din județul Hunedoara.

Alte trei persoane rănite în accident

Mașina era condusă de botoșăneanul de 44 de ani și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a altor trei pasageri aflați în autoturism, respectiv două femei de 64 și 38 de ani și un bărbat de 46 de ani, toți din orașul Flămânzi.

Cătălin a rămas blocat între fiarele contorsionate, fiind scos de pompieri. După aproximativ 30 de minute, organismul bărbatului a răspuns manevrelor aplicate, bărbatul a fost intubat și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor și investigațiilor medicale. La câteva zile după accident, din păcate, organismul lui Cătălin a cedat, bărbatul decedând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com