FOTO! Cîțu spune că l-a convins pe Costel Șoptică să treacă în tabăra sa: L-am convins cu spiritul meu de a fi, cu modul meu de a fi și cu ceea ce am prezentat pentru viitor

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, pare să fi trecut în tabără lui Florin Cîțu, iar acest lucru a fost confirmat, sâmbătă, de candidatul la funcția de președinte a PNL, care a venit la Botoșani pentru a-și prezenta moțiunea. Întrebat cum a reușit să-l convingă pe Șoptică să treacă de partea lui, Cîțu a răspuns ”cu ceea ce am prezentat pentru viitor, cum vreau să arate România”.

L-am convins cu spiritul meu de a fi, cu modul meu de a fi și cu ceea ce am prezentat pentru viitor, cum vreau să arate România, Cred că aceste alegeri nu sunt despre viitorul PNL, ci despre viitorul României. Viitorul României care nu poate fi implementat decât de un PNL, condus de mine și de echipe pe care o vedeți astăzi”, a spus Cîțu.

El a ținut să precizeze că în PNL nu există două tabere, așa cum se vehiculează.

Nu există două tabere în PNL. Și am arătat asta de la începutul campaniei când am început cu o echipă mică în jurul meu și am construit. Și am construit și astăzi avem peste 30 de filiale și vom mai avea. Obiectul meu este acela ca pe 25 septembrie să am în jurul meu tot PNL, și veți vedea că se va întâmpla”, a adăugat Cîțu.

Florin Cîțu a venit la Botoșani însoțit de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, de fostul președinte PNL, Alina Gorghiu, dar și de Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *