FOTO & VIDEO! Florin Cîțu, la Botoșani: Angajaţii din sistemul bugetar ar trebui cu toţii să fie vaccinaţi sau testaţi.

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a declarat sâmbătă, la Botoșani, că toți angajații din sistemul bugetar ar trebui să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Acesta a spus că ar trebui o mai mare responsabilitate acolo unde se intră în contact cu cetăţenii.

Cred că nu doar personalul medical, ci şi personalul din învăţământ, şi personalul din MAI (n.r.- Ministerul Afacerilor Interne) şi MApN, angajaţii din sistemul public care lucrează în sistemul bugetar ar trebui cu toţii să fie vaccinaţi sau testaţi. Este varianta pe care eu o voi propune. Vom vedea, în funcţie de discuţiile cu specialiştii, care va fi varianta aprobată. Vom discuta şi în Coaliţie şi vedem, dar eu cred că acolo unde intră în contact cu cetăţenii trebuie să fim responsabili„, a precizat Florin Cîțu.

Întrebat dacă centrele de vaccinare vor fi eliminate din sălile de sport, Cîțu a spus că în acest moment este foarte important să se păstreze capacitatea de vaccinare.

Ne gândim la mai multe soluţii pe care putem să le găsim pentru orele de sport. Iarăşi am militat pentru orele de sport fără mască. Cred că trebuie să începem să revenim la normalitate, mai ales acum, când avem vaccinul. Este arma noastră împotriva pandemiei şi ar trebui să o folosim.”, a mai spus premierul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *