FOTO Accident pe drumul Botoșani- Iași. Un bărbat a murit ars de viu în mașină, după ce s-a răsturnat în șanț

Foto: Ziarul de Iasi

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, între Lețcani și Podu Iloaiei. Doi tineri din municipiul Iași, au petrecut toată noaptea și au consumat alcool, iar apoi s-au hotărât să meargă la o fată, în Budai. Însă, într-o curbă, șoferul nu a mai virat corespunzător și au ieșit în afara zonei carosabile.

În urma impactului puternic, autoutilitara a luat foc, pasagerul din dreapta a fost proiectat prin parbriz, conștient, iar șoferul a rămas încarcerat, fiind ars de viu. Șoferul avea 41 de ani.

Pasagerul, în vârstă de 30 de ani a declarat că a reușit să se târască în afara mașinii, dar nu s-a mai putut întoarce după prietenul său, pentru că avea un picior fracturat.

În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia. Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă„, a declarat Ioana Bilea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sursa: aloiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *