Un bărbat din Botoșani luptă cu o boală cruntă și are nevoie de ajutor. „Calvarul meu a început în urma cu cinci luni, cu o tuse foarte supărătoare”

Un bărbat de 42 de ani din Botoșani luptă cu o boală cruntă și are nevoie de ajutor. Lucian Pintrijel a fost diagnosticat cu cancer, iar cheltuielile lunare pentru a putea lupta cu această cruntă boală sunt prea mari pentru buzunarul său. Acesta ar avea nevoie de 2.441 de euro, o sumă care poate părea mică, dar pentru Lucian este imensă.

Calvarul meu a început în urma cu cinci luni, cu o tuse foarte supărătoare și insuficienta respiratorie. Simțindu-ma din ce in ce mai rau nici nu am mai putut merge la muncă. Nefiind in tara a durat pana am obtinut o programare la medic insa pana atunci a trebuit sa indur multe nopti de chin si de nesomn. De la primul medic eram trimis la altul urmand sa astept alte programari si alte programari încat nu am mai putut rezista și a trebuit sa ma intorc in tara. De cum am inceput să ma simt rau firma unde lucram mi-a incetat imediat contractul de munca și astfel am ramas fara loc de munca, fara asigurare medicala si fara venituri. Am plecat in strainatate pentru a munci sa am cu ce intretine familia, iar bruma de bani stransa acolo am cheltuit-o deja cu spitalizari, drumuri, medicamente, investigatii si tratamente”, povestește, plin de durere, botoșăneanul.

Odată ajuns în tara a fost internat la Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi și după prima serie de analize diagnosticul a fost unul crunt si greu de suportat pentru oricine: Neoplasm Bronhopulmonar. A stat internat doua săptămâni, ținut sub observatie pentru a i se ameliora durerile groaznice.

„După această perioadă de spitalizare am fost trimis la Institutul Regional de Oncologie Iași. Acolo alte diagnostice precum Tumora maligna bronhii și pulmon insoțite de diagnostice secundare, deloc placute. A urmat prima sedinta de chimoterapie pentru Neoplasm…” ne povestește cu durere in suflet Lucian!

La doar 42 de ani Lucian s-a trezit intr-o zi, pe neanuntate, cu un Neoplasm Bronhopulmonar în stadiul IV, cu metastaze pe ambii plămâni, diagnostic care îi ameninta serios viata. La recomandarea medicului oncolog Stefan are acum la domiciliu un Concentrator de Oxigen pentru oxigenoterapie  care il ajuta să respire.

A facut pana acum doua sedinte de chimioterapie, urmatoarea va fi in septembrie…drumurile catre spital, pentru ca noi nu locuim in oras, pentru chimioterapie, investigatii, alimentatie, medicamente suplimentare necompensate…toate acestea aduc multe griji in plus pentru mine si familia mea. In momentul in care a început sa se simta rau cei din strainatate i-au incetat contractul de munca lasandu-l fără nici un venit…” ne povesteste cu multa tristete Elena, soția lui Lucian!

Elena nu isi doreste decat sa-i poata asigura lui Lucian, in urmatoarele luni, o alimentatia potrivita pentru situatia lui, suplimentele si medicamentele recomandate, posibilitatea de a se deplasa la toate programarile medicale necesare… asigurandu-se ca face tot ce îi sta in putinta ca Lucian sa-si recapete zambetul si optimismul atat de necesar!

?Donatii ONLINE cu CARD, PAYPAL sau prin FIRMA aici: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/lucian-pintrijel/
?Doneaza rapid prin Revolut la: 0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania  pentru: Lucian Pintrijel!
?Doneaza rapid prin BT Pay la: 0766 365 833
?Doneaza prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, pentru: Lucian Pintrijel!
?Doneaza prin firma, redirectioneaza 20% din impozitul pe profit al firmei tale, aici: https://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza-20/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *