FOTO Accident grav la Botoșani! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat (Update)

Foto: Facebook/ Diana Lorena

Un grav accident rutier a avut loc, joi după-amiază, în intersecția „morții” de la Orășeni Deal. Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar și polițiștii care au demarat cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, accidentul s-a produs după ce o femeie de 62 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 207 N, dinspre localitatea Curtești înspre Orășeni Deal, ajunge la intersecția cu DJ 208 H și nu respectă semnificația indicatorului STOP.

Astfel, mașina condusă de aceasta a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula dinspre municipiul Botoșani înspre comuna Vorona, condus de o femeie de 49 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala ușoară a acesteia din urmă. Niciuna dintre șoferițe nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *