Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Continuă angajările în instituțiile publice din județul Botoșani. Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor clădiri, în cadrul Compartimentului administrativ. Vezi aici conditiile!

Biroul Român de Metrologie Legală – Direcţia Regională de Metrologie Legală Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, la Botoșani. Vezi aici condițiile!

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: arheolog debutant, în cadrul Secției de istorie-arheologie; muzeograf debutant, în cadrul Secției de istorie-arheologie; muncitor calificat (tâmplar), treapta profesională I. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Durnești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de execuție, de șofer microbuz școlar. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent social debutant. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadată determinată de 1 an a funcţiei contractuale, temporar vacante de recuziter, treapta profesională I. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *