Tânărul care a spart casele unor oameni de afaceri din Botoșani, condamnat definitiv

Tânărul de 21 de ani, care a spart casele unor oameni de afaceri din Botoșani, a fost condamnat definitiv la închisoare. Sergiu Nicolae Lahman, din municipiul Suceava, a fost trimis după gratii, de Curtea de Apel Suceava pentru patru ani și trei luni după ce Judecătoria Botoșani îl condamnase, în primă instanță la patru ani și zece luni. De asemenea, Mihai Vlăduț Ciornei, complicele său, a primit patru ani, șase luni și 20 de zile de închisoare. Ciornei avea o tâlhărie mai veche comisă în județul Cluj, de aceea pedeapsa este mai mare decât cea a complicelui său.

Lahman a furat bani și bunuri în valoare de peste 16.000 de lei. El a pătruns pe proprietățile celor doi importanți afaceriști din Botoșani și ar fi furat bani și diferite bunuri din mașinile pe care le avea parcate în curțile caselor pe care le dețin la Mănăstirea Doamnei și, respectiv, Baisa.

Suceveanul ar fi intrat pe proprietatea unuia dintre ei în noaptea de 17 spre 18 iunie. El a sărit gardul și, profitând de faptul că autoturismele parcate în curte erau neasigurate, ar fi pătruns în ele și ar fi sustras bunuri și bani, creând un prejudiciu estimat la suma de 5.000 de lei.

În noaptea următoare, 18 spre 19 iunie, același individ a sărit gardul casei celui de-al doilea om de afaceri și a furat bani și documente din trei mașini parcate în curte. Prejudiciul a fost estimat la suma de 11.500 de lei.
Oamenii de afaceri care au căzut victimele individului sunt: Tonino Boldea, Liviu Conțac și regretatul Nicu Catană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com