Apartamentele noi cu sisteme de ventilație controlată – indicator important de calitate a vieții

Noul ansamblu de apartamente Premium din zona centrală a Botoșaniului, cu dotări pentru locuințe cât mai eficiente energetic și mai sănătoase – UNIQUE Residence Maxim Gorki

Auzim și înțelegem, acum mai mult ca oricând, despre importanta aerului pe care îl respirăm, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă. Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, achiziția unui apartament nou ce include și echipări cu sisteme de ventilație controlată, cu filtrarea-purificarea aerului, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea familiei tale.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură asigură alimentarea cu aer proaspăt a încăperii, filtrarea și extragerea aerului poluat în exterior. Fără echipamente suplimentare de ventilație, tubulaturi sau alte componente, și fără aparate de dezumidificare și purificare pentru apartamentul dumneavoastră! Instalarea unui sistem de ventilație controlată, cu filtrare si recuperare de căldură asigură tot ceea ce este nevoie în materie de ventilație, reglarea umidităţii și introducerea de aer proaspăt filtrat pentru locuința dumneavoastră!

Integrarea ventilației rezidențiale controlate oferă automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, și sporește valoarea de piață a locuinței.

Marele avantaj al acestor sisteme de ventilație controlată cu recuperare de căldură este capacitatea lor filtrare a aerului, de a recupera energia și de a regla umiditatea în locuință. Principiul de recuperare a energiei se bazează pe utilizarea căldurii și a umidităţii conţinute în aerul de extracţie pentru încălzirea aerului proaspăt din exterior.

Având în vedere pierderile permanente de căldură din cameră, recuperarea și utilizarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor și a energiei.

Principalele beneficii ale sistemelor de ventilație controlată cu recuperare de căldură:

  • aer proaspăt introdus constant, bogat în oxigen
  • evacuarea aerului viciat, eliminarea dioxidului de carbon
  • diluarea și eliminarea posibililor viruși, bacterii, spori de mucegai din încăperile ventilate, prin înlocuirea constantă a aerului interior
  • curățarea aerului proaspăt introdus de praf, poluare si insecte
  • previne umezeala și formarea igrasiei, reglează umiditatea interioară
  • protejează de zgomotul din exterior
  • recuperează căldura/răcoarea și reglează umiditatea din încăperi
  • reduce costurile de încălzire și de răcire
  • consum foarte mic de energie (vezi mai mult despre Beneficiile ventilației controlate…)

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE – confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE –  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului BROFER (Italia);

AUTOMATIZARE –  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *