Amplă acțiune în județ cu 50 de polițiști rutieri din Botoșani, Suceava și Iași și 15 mașini radar. Peste 130 de amenzi și 15 permise reținute

Polițiștii rutieri botoșăneni, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Polițe Județene Suceava și Iași, au organizat, pe 25 august, o acțiune sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Potrivit sursei citate, activitatea a fost desfășurată în sistem integrat, cu participarea polițiștilor ieșeni și suceveni și a avut ca scop identificarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație și conștientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care nu respectă aceste norme.
Astfel, pe străzile din județ au fost prezente aproximativ 50 de forțe de ordine, cu 18 autoturisme, dintre care 15 dotate cu aparate radar. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 53.000 lei”, a precizat Nenișcu.
Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere, cele mai multe dintre acestea pentru nerespectarea limitei legale de viteză și 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *