A început campania de colectare a deșeurilor electrocasnice în județul Botoșani. „La minimum 20 kg de deșeuri, primești un premiu instant”

A început campania de colectare a deșeurilor electrocasnice în județul Botoșani. Oamenii pot scăpa de toată aparatura inutilă de prin gospodărie. La Nicșeni, spre exemplu, Primăria din localitate, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență în parteneriat cu Urbanserv Botoșani și Ecotic România a dat startul la campania de colectare a deșeurilor electrocasnice și electronice și se va încheia pe 15 septembrie.

Sub deviza „O comună curată, un mediu sănătos”, oamenii îi contactează pe cei de la SVSU și stabilesc când predau produsele.

„Oamenii mă contactează telefonic sau personal. Stabilesc împreună cu ei data și ora când vom trece pe la casele lor să le ridicăm, acolo unde sunt voluminoase sau nu au posibilitatea să le aducă la punctul de colectare. La minimum 20 de kg de deșeuri, Ecotic România premiază cu un premiu instant. Lumea apreciază inițiativa”, ne-a precizat un reprezentant al SVSU Nicșeni.

Cei mai mulți vor să scape de televizoare, frigidere vechi, aspiratoare nefuncționale, PC uri.

„Sperăm să fie un succes această campanie și un câștig pentru mediul înconjurător”, mai spune bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *