FOTO! Drum din județul Botoșani modernizat cu 7,1 milioane lei. S-au turnat trei straturi de asfalt!

Modernizarea drumului județean Corlăteni – Dimăcheni a intrat în faza finală, anunță președintele Consiliului Județean, Doina Federovici. Potrivit sursei citate, miercuri a fost turnat al treilea strat de asfalt – cel de uzură.
Drumul județean DJ 292A, care face legătura între comunele Corlăteni și Dimăcheni, s-a transformat dintr-un drum de piatră într-un drum județean modern. S-au făcut lucrări ample la structura căii de rulare, care a fost lărgită; s-au modernizat podul de peste Jijia și un podeț; s-au refăcut rigolele, iar acum se toarnă cel de al treilea strat de asfalt. Chiar dacă demararea acestui proiect a avut parte de foarte multe obstacole, avem convingerea că toți cetățenii care îl vor tranzita se vor declara mulțumiți de rezultatul final. Obiectivul nostru este să aducem cât mai multe drumuri județene de la stadiul de piatră la asfalt”, a precizat Doina Federovici.
Valoarea totală a proiectului de drum se ridică la 7.134.656,53 lei, aproximativ 60% fiind finanțată prin PNDL, iar restul, 2,73 milioane, din bugetul Consiliului Judeţean Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *