Angajări masive făcute de o instituție publică din Botoșani. Se caută consilieri și referenți

Nu mai puțin de 19 de posturi au fost scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Botoșani pe perioadă determinată, în cadrul acțiunii care are ca scop recalcularea dosarelor de pensii din sistemul public de pensii.

Casei  Județene de Pensii Botoșani i-a fost repartizat, până la data de 31 decembrie.2022,, un număr suplimentar de 19 posturi contractuale, din care 15 sunt de Consilier debutant cu studii superioare. Se cer studii universitare  de licență absolvite cu diplomă de licență în  domeniul: științe economice, științe juridice, științe administrative; precum și în domeniul de licență: matematică, fizică sau informatică. Alte patru posturi sunt de Referent debutant cu studii medii, pentru care se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Programul concursului

Calendarul procesului de recrutare si selectie prin concurs a personalului necesar a fi incadrat cu contract individual de munca pe durata determinate este urmatorul: -in perioada 27 – 30 august 2021, intre orele 8,00 – 16,30, inclusiv in zilele de sambata si duminica intre orele 8,00 – 12,00,  vor fi primite si inregistrate cererile de inscriere a candidatilor la concurs; – in data de 31 august 2021, etapa de selectie/verificare a dosarelor  depuse de catre candidati; – in termen de o zi lucratoare de la expirarea etapei de selectie se va publica, prin afisare la sediu si pe site-ul institutiei, lista candidatilor admisi in vederea sustinerii probei scrise.

Concursul va avea loc în data de 06.09.2021, ora 10,00 – proba scrisă  sub formă de test grilă. Interviul se susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Precizam ca persoanele interesate de ocuparea acestor posturi nu trebuie sa dovedeasca vechime in munca, urmand ca salarizarea personalului selectat prin concurs sa fie efectuata in conformitate cu dispozitiile Legii nr.153/2017, privind salaraizarea  personalului platit din fonduri publice”, se arată într-un comunicat al Casei Județene de Pensii.

FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani! Coliziune între două mașini, din cauza unei neacordări de prioritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com