FOTO! Încă o parcare cu plată în zona centrală a municipiului Botoșani. Alte noi locuri de parcare pentru riverani, amenajate într-un cartier din municipiu

Primăria municipiului Botoșani a amenajat încă o parcare cu taxă. Este vorba de parcarea de pe Bulevardul Mihai Eminescu – Casa Tineretului, unde  24 de locuri vor fi cu plată, anunță printr-un comunicat Primăria Botoșani.
De asemenea, pe una din aleile din Calea Națională au fost amenajate 45 de locuri noi de parcare. Toate acestea vor fi scoase la licitație, iar prioritate vor avea riveranii.
Am promis locuitorilor municipiului Botoșani că le voi oferi spații corespunzătoare, sigure și civilizate pentru a-și parca autoturismele, prin programul ≤Parcarea de la blocul tău≥. Am reabilitat complet această alee iar acum am amenajat locurile de parcare. Și aceasta nu este singura. Mai sunt 21 de spații pe strada Viilor iar altele vor urma în cel mai scurt timp”, a precizat primarul Cosmin Andrei.
Acesta spune că vor fi amenajate parcări și pe o altă alee din Calea Națională, dar și pe strada Cornișa. Toate aceste locuri vor fi, de asemenea, scoase la licitație, cu prioritate pentru riverani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *