VIDEO! Noul inspector școlar general al IȘJ Botoșani, Ada Macovei, despre plecarea lui Daniel Botezatu: Deși a fost propus pentru preluarea unor funcții importante, dânsul a ales să meargă la catedră

Noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Ada Macovei, i-a mulțumit, marți, profesorului Daniel Botezatu pentru activitatea pe care a desfășurat-o la conducerea instituției. Aceasta i-a prezentat totodată pe cei doi adjuncți ai IȘJ Botoșani, după primirea ordinele de numire de la Ministerul Educației.

Felicitări pentru activitatea pe care a desfășurat-o (nr. Daniel Botezatu) și mulțumim pentru colaborarea pe care am avut-o. Deși a fost propus pentru preluarea unor funcții importante în structurile din aparatul Inspectoratului Școlar Județean și din instituții conecte, dânsul a ales să meargă la catedră (…) Și eu când am plecat din Inspectoratul Școlar m-am întors profesor la Școala Gimnazială nr 11; este singura meserie pe care o avem, celelalte funcții fiind temporare și la mâna destinului”, a spus Ada Macovei.

Ada Macovei va face echipă cu Ana Maria Loghin și Bogdan Suruciuc, care vor îndeplini funcțiile de inespector general adjunct al Inspectoratului Școlar. Cei trei au fost numiți cu delegație până în luna august a anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *