O tânără din Botoșani oferă gratuit câte un tort copiilor nevoiași, de ziua lor de naștere

O tânără din Botoșani oferă gratuit câte un tort pentru copiii nevoiași. Diana Andriesei este căsătorită cu un om de afaceri din Botoșani. De o perioadă de timp, aceasta a făcut o adevărată pasiune din realizarea torturilor de casă, dar și a prăjiturilor.

Mămica unei fetițe, tânăra știe cât înseamnă pentru un copilaș să fie sărbătorit cu un tort de ziua lui, așa că a decis ca o dată pe lună să realizeze un tort pentru un copil din familii cu situații financiare precare, a căror părinți nu își permit să îl surprindă cu ceva dulce de ziua sa.

„Simt că mi-am găsit pasiunea și jobul pe care îl căutăm de mult și anume să fac ceea ce-mi place. Mă simt binecuvântata cu o familie minunată, un soț extraordinar și o minune de copil. Vreau să mulțumesc „universului” pentru tot ce mi-a dăruit printr-un minuscul gest făcut cu dragoste, munca și pasiune. Îmi doresc să pot oferi în fiecare lună un tort unui copilaș nevoiaș, de ziua lui de naștere, a cărui părinte nu își permite și chletuiala asta”, spune tânăra.

Cei care cunosc copii din familii sărace, a căror zi de naștere se apropie, o pot contacta pe tânăra cofetar pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *