FOTO! A vrut să treacă frontiera la volanul unei mașini, deși avea permisul suspendat. Ce a motivat șoferul în fața polițiștilor botoșăneni!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat, în urma efectuării formalităţilor de control, un cetăţean al Republicii Moldova care conducea un autovehicul deşi avea permisul de conducere suspendat, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.
Potrivit sursei citate, în data de 23 august, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean R. Moldova, în vârstă de 51 de ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, din care rezulta faptul că are suspendat dreptul de a conduce din data de 01 august 2021. Bărbatul a declarat că are cunoştinţă despre faptul că nu are voie să conducă, dar are o urgenţă şi era singura alternativă de a ajunge la domiciliu”, a precizat Minodora Răcnea.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *