Iftime, dezlănțuit după Botoșani – Rapid 0-2: ”Ambele goluri au fost pe greșeli” / ”Dacă mai vine ‘băut’, o să joace Chindriș”

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, și-a criticat jucătorii după eșecul de pe teren propriu în fața Rapidului, primul din acest sezon pentru FC Botoșani.

Christopher Braun, Alexandru Țigănașu și Alin Șeroni au fost ”clienții” lui Valeriu Iftime, care consideră că echipa sa a fost mai bună în meciul cu Rapid, dar că giuleștenii au câștigat în urma unor greșeli în defensiva echipei sale.

Șeroni a fost înlocuit la pauză de Marius Croitoru, după ce a primit un cartonaș galben în prima parte a jocului. Tehnicianul Botoșaniului nu a vrut să riște și l-a trimis în teren pentru Andrei Chindriș.

Valeriu Iftime: ”Dacă Șeroni mai vine de două ori băut, o să joace Chindriș”

„Rapidul a avut noroc astăzi. Nu înțeleg de ce s-a culcat Braun. E complet cu capul, acolo e golul lui. Nu înțeleg, nici măcar nu l-a atins. Eu cred că a făcut cea mai mare prostie, nici la al doilea gol n-a dublat. Braun, care a făcut niște lucruri ofensive extraordinare, este un corigent spre repetent în apărare. Ambele goluri vin pe greșeli în apărare. Cel puțin primul gol este o greșeală impardonabilă la un fundaș. Golul este o întâmplare, ca la Steaua. A îmbrătrânit și Țigănașu, nu s-a mai dus să-l blocheze (n.r. – pe Rareș Ilie). Cred că Mihai Roman, dacă reușea să dea golul ăla, era mai frumos meciul. Chindriș e altă enigmă. Nu știu ce să spun, a spus că pleacă, noi am luat acolo un fundaș. Eu nu-l pot fugări, pentru că îl prețuiesc. Nu știu dacă acel camerunez va fi mai bun ca el, atunci nu va mai juca având condiția de U21. Dacă și Șeroni mai vine de două ori băut la meci, o să joace el, n-avem ce face”, a spus Iftime, la Fotbal Club.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul trei în Liga 1, cu 13 puncte. CFR Cluj este pe primul loc, cu 18 puncte, iar Rapid este pe locul doi, cu 16 puncte.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *