FOTO Doi hoți din Botoșani anchetați de polițiști după o spargere de tot râsul. S-au chinuit să spargă o ușă la o sală de jocuri, deși geamul era spart

Foto: Observatornews.ro

Doi hoți din județul Botoșani sunt anchetați de polițiști după o spargere de tot râsul. Totul s-a petrecut la data de 21 august 2021, in jurul orei 04:00. Cei doi au mers la o sală de jocuri din Cristinești și s-au chinuit să spargă ușa, deși geamul era deja spart.

În timp ce loveau ușa cu ranga, unul dintre geamuri s-a spart. Nu s-au gândit că ar putea intra ușor, pe geam, ci au continuat să se chinuie să spargă ușa.  Din interior au furat 130 de lei și au fugit, speriați că au auzit alarmele.

„Două persoane ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți comerciale din comuna Cristinești și ar fi sustras din interior 130 de lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor si tragerea acestora la raspundere penala”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *