Petronela și-a găsit familia la Botoșani. Tânăra, care trăiește în Italia, își dorea cu ardoare să-și cunoască mama naturală

Tânăra de 34 de ani, din Italia, care își căuta mama la Botoșani, și-a găsit familia naturală. Petronela s-a născut pe 24 iulie 1987, în Dorohoi. A stat la orfelinat până la vârsta de trei ani, de unde a fost adoptată de doi soți din Italia.

 Petronela are familia adoptivă din Italia, dar a ținut să își găsească familia naturală. Știe că tatăl său nu a recunoscut-o în acte, dar se numea Gheorghe Pavăl, fiind decedat, iar mama sa este Viorica Calancea și bănuia că este din Darabani.

„Eu am fost personal în Darabani, dar nu am reușit sā îmi gāsesc mama, însā am descoperit cā tatāl meu este decedat și ar mai fi avut 2 copii cu a doua soție pe nume tot Viorica. Chiar dacā nu am fost recunoscutā de tatāl biologic și nu mai este in viața aș avea dorința sā il pot vedea mācar într-o fotografie. Aș dori sā mentionez ca semn particular, am sprâncenele ridicate în sus așa zis ( aripi de pasare ) semn pe care l-au moștenit și copiii mei. Scriu cu emoții acestei pagini în speranța cā cineva mā va ajuta sā îmi gāsesc mama si frații. De aceea vā rog sā distribuiți anunțul meu în numār cât mai mare, numai cu ajutorul vostru oameni buni sper sā reușesc”, a fost mesajul postat de tânără prin intermediul paginii Copiii niciodată uitați ai României.

Din fericire, apelul său nu a rămas fără răspuns și a reușit să își găsească familia naturală din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *